Welkom bij het detailing onderdeel van XYZ Automotive. Hier kunt u een keuze maken over wat voor een soort behandeling u wilt voor uw auto. De verschillende gebruikte producten worden uitgelegd en pakketten worden aangeboden. U kunt onderaan deze pagina een keuze maken in het keuzemenu en direct een offerte aanvragen over de mogelijkheden voor uw auto!

Pakketten

Exterieur pakketten

Hier kunt u een keuze maken uit de verschillende mogelijkheden voor het poetsen van het exterieur van uw auto. Het behandelen van uw auto wordt altijd gedaan in combinatie met een grondige wasbeurt. 

1- Basic pakket - Uw auto wordt gewassen met citrusschuim en velgenreiniger, de auto wordt vervolgens grondig afgeborsteld en met een microvezel doek gedroogd. Hierna wordt de auto fijn gepolijst. ( v.a. 99,- )

2- Shine pakket - Uw auto wordt gewassen met citrusschuim en velgenreiniger, de auto wordt vervolgens grondig afgeborsteld en met een microvezel doek gedroogd. Hierna wordt de auto fijn gepolijst. De auto wordt nogmaals helemaal schoon gemaakt met een microvezel doek om alle laatste restjes te verwijderen en daarna wordt de beschermende wax aangebracht die uw auto voor lange tijd beschermt. ( v.a. 149,- )

3- Premium pakket - Uw auto wordt gewassen met citrusschuim en velgenreiniger, de auto wordt vervolgens grondig afgeborsteld en met een microvezel doek gedroogd. Na het wassen wordt de lak van de auto herstelt en wordt deze compleet gekleid om alle kleinste vuilresten en lak beschadigingen te verwijderen. Om de lak van uw auto terug te brengen naar showroomstaat (of beter!) wordt deze met 3 verschillende grofheden polijst pasta en poetssponzen gepolijst. Hiermee worden alle hologrammen en het beading effect uit uw lak gehaald. De lak wordt nogmaals helemaal schoon gemaakt met een microvezel doek om alle laatste restjes te verwijderen en daarna wordt de beschermende wax aangebracht die uw auto voor lange tijd beschermt. ( v.a. 350,- )

4- Exclusive pakket - Uw auto wordt gewassen met citrusschuim en velgenreiniger, de auto wordt vervolgens grondig afgeborsteld en met een microvezel doek gedroogd. Na het wassen wordt de lak van de auto herstelt en wordt deze compleet gekleid om alle kleinste vuilresten en lak beschadigingen te verwijderen. Om de lak van uw auto terug te brengen naar showroomstaat (of beter!) wordt deze met 3 verschillende grofheden polijst pasta en poetssponzen gepolijst. Hiermee worden alle hologrammen en het beading effect uit uw lak gehaald. De lak wordt nogmaals helemaal schoon gemaakt met een microvezel doek om alle laatste restjes te verwijderen en daarna wordt de beschermende wax aangebracht die uw auto voor lange tijd beschermt. Bij het exclusive pakket worden uw velgen ook behandeld met een beschermende coating. Verder wordt er zelfs veel aandacht besteed aan de bodem van uw auto en de motorruimte zodat ieder onderdeel van uw auto in perfecte staat verkeerd. Bij exclusiviteit wordt geen enkel deel overgeslagen! ( v.a. 500,- )

Interieur pakketten
1- Basic pakket - Bij het basic pakket wordt uw bekleding van stof/leder uitgezogen en gereinigd met een steamcleaner. Hiermee is uw bekleding weer helemaal schoon en fris. ( v.a. 75,- )

2- Fresh pakket - Bij het fresh pakket wordt uw bekleding van stof/leder uitgezogen en gereinigd met een steamcleaner. Verder wordt uw bekleding behandeld tegen UV straling zodat deze niet verweert. ( v.a. 125,- )

3- Premium pakket - Bij het premium pakket wordt uw bekleding van stof/leder uitgezogen en gereinigd met een steamcleaner. Verder wordt uw bekleding behandeld tegen UV straling zodat deze niet verweert. Ook wordt het complete dashboard en alle interieur panelen onder handen genomen en gereinigd. Uw auto is tot op de laatste millimeter schoon van binnen. ( v.a. 200,- )

4- Exclusive pakket - Bij het exclusive pakket wordt uw bekleding van stof/leder uitgezogen en gereinigd met een steamcleaner. Verder wordt uw bekleding behandeld tegen UV straling zodat deze niet verweert. Ook wordt het complete dashboard en alle interieur panelen en ook de hemel worden onder handen genomen en gereinigd. Uw auto is tot op de laatste millimeter schoon van binnen. Vervolgens wordt alles beschermd en uw airco wordt helemaal gereinigd zodat u lange tijd van een fris gevoel in uw auto kan genieten. Niks is zo vervelend als een naar ruikende auto!( v.a. 275,- )

Natuurlijk bent u niet verplicht een pakket te kiezen en kan er in overleg altijd een overeenkomst gesloten worden. De pakketten geven u een indicatie van wat er mogelijk is, en met welke precisie.

Koplampen

Afkeurpunt op uw APK door doffe koplampen? Bij ons kunt u ook uw koplampen professioneel laten oppoetsen. Zo worden ze van verweerd en dof teruggebracht naar glimmend als nieuw! U betaalt slecht 49,95 incl BTW per set! De keuze voor het alleen herstellen van uw koplampen kunt u vinden onder 'exterieur pakketten' in het keuze menu onderaan de pagina.

Producten

XYZ Automotive maakt gebruik van de best mogelijk verkrijgbare producten. Wij maken het meeste gebruik van producten van Meguiars polishing products. Voor meer informatie over Meguiars kunt u kijken op de website, klik dan hier!

Natuurlijk bent u niet verplicht een pakket te kiezen en kan er in overleg altijd een overeenkomst gesloten worden. De pakketten geven u een indicatie van wat er mogelijk is, en met welke precisie.
Vul een telefoonnummer in waar we u op kunnen bereiken.
We controleren ons mail-adres meerdere malen per dag. Voor sneller contact kunt u altijd bellen!