Lassen – 5 augustus 2017

Yes! Wij hebben ons top AC/DC Tig las apparaat binnen en zijn helemaal up and running voor de moeilijkste las klussen. We hebben onze eerste klus er al direct op zitten en zijn een tevreden klant rijker. We waren trots om een RVS uitlaat vanaf het spruitstuk tot aan de einddemper te mogen ontwerpen en bouwen voor een super strakke klassieker, Mercedes 280 SE!

Verder hebben we ook al een BMW X5 M onder handen mogen nemen om de originele RVS katalysatoren te vervangen met Magnaflow katalysatoren. Ook beschikken wij over de tools om ervoor te zorgen dat u auto geen foutcodes produceert en u zorgeloos kan rijden.

Binnenkort meer nieuws over deze nieuwe tools!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *