Gamma Bedrijvendag – 21 juli 2017

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij 9 september onderdeel zullen zijn van de Gamma bedrijvendag, locatie Zaltbommel. De Gamma Zaltbommel viert haar 5e verjaardag en wil samen met XYZ Automotive een mooie dag creëren voor klanten. Wij zullen hier aanwezig zijn met kortingsflyers, deze kunt u inwisselen voor een chiptuning afspraak of een onderhoud afspraak. Bij het tonen van deze flyer krijgt u korting op uw klus.

Verder zorgen wij voor een gave verassing op locatie! Als autobedrijf hebben wij altijd een affiniteit gehad met snelle auto’s en raceauto’s, deze passie proberen we 9 september te delen met alle klanten van de Gamma die langs komen bij onze stand!

Houd onze website in de gaten voor alle vorderingen naar 9 september toe. Kijk ook uit naar 'het Kontakt' voor de advertentie van de Gamma.

Tot ziens bij de Gamma locatie Zaltbommel!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *