Disclaimer

XYZ Automotive V.O.F. waardeert het dat u interesse hebt in onze producten en onze website bezoekt. Hoewel XYZ Automotive de content van deze website zo accuraat mogelijk probeert weer te geven kunnen prijzen, model informatie, afbeeldingen of andere informatie te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website betreffende alle teksten, producten, afbeeldingen of enige informatie in een andere vorm, komen toe aan XYZ Automotive en haar licentiegevers. Getoonde en niet getoonde informatie op deze website, ongeacht de vorm, bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen, producten of software mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd of getransporteerd worden zonder een schriftelijke toestemmingsverklaring van XYZ Automotive V.O.F.

Virussen en veiligheid
De websites van XYZ Automotive worden regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

Andere sites
Deze website kan ook links bevatten naar externe websites. XYZ Automotive is bij bezoek van deze websites op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze websites.

Sluit Menu