The Future of Mobility

Binnen XYZ Engineering staat ons team paraat om mobiliteitsvraagstukken op te lossen op het gebied van sustainability of smart mobility. Benieuwd naar onze oplossingen en wie zijn zijn? Wij staan altijd open om te sparren.

Ontwikkeling

Tractive Trailer

XYZ Engineering is in een ontwikkelingsfase van een elektrisch aangedreven modulaire as voor aanhangers. Brandstof verbuik is hoog op het moment van optrekken vanuit een stilstaande positie. Zeker als er een extra stuk gewicht is gekoppeld aan het voertuig. In Nederland rijden er meer dan 250.000 aanhangers met een trekgewicht van 3500 kg. XYZ Automotive zal met de ontwikkeling en de tractive trailer een oplossing bieden, waardoor brandstofkosten zullen worden gereduceerd. Daarnaast zal het trekkende voertuig minder worden belast. Dat betekend minder slijtage, lagere onderhoudskosten en meer betrouwbaarheid voor het trekkende voertuig. 

Project werk

Elk bedrijf en elk persoon kan een mobilteitsvraagstuk hebben. Onze engineers zijn altijd bereidt om in gesprek te gaan om het probleem op tafel te leggen en opzoek te gaan naar een oplossing op project basis. 

Engineering Team

Diego van der Horst

Mechanical Engineer

Door mijn praktische kennis van midden kader engineering en met mijn automotive opleiding, bied ik een praktische oplossing aan met theoretische onderbouwing. 

Laurens Westerdijk

Aerospace Engineer

Door mijn kennis van lichtgewicht constructie ontwikkelingen vanuit de luchtvaartindustrie sta ik garant voor een betrouwbare maar efficiente oplossing. 

Alex Pap

Industrial Engineer

Als industrial engineer ben ik in staat om bedrijfsprocessen te optimaliseren op het gebied van informatie systemen, product innovatie, logistiek en human resource management. 

Rolf van Kemenade

Automotive Engineer

Technische uitdagingen zijn altijd welkom, door mijn ervaring met voertuigdynamica en opleiding Automotive Engineering vind ik het juiste antwoord voor uw probleem.   

Sluit Menu